Predstavljena knjiga pjesama Valentine Milačić

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Maj.2015, 21:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predstavljena knjiga pjesama Valentine Milačić

GRADIŠKA - Knjiga pjesama "Kami do kamena" autora Valentine Milačić predstavljena je večeras u Kulturnom centru Gradiška.

Milačićeva  je rekla da su pjesme koje je objavila u ovoj knjizi lirskih zapisi - "pjesme u pismima i pisma u pjesmama", te da simbolično ukazuju na značaj pisanja pisama, koja su u današnje vrijeme zaboravljena.

"U knjizi je objavljeno i nekoliko ljubavnih pjesama, a dio pjesama posvećen je Branku Radičeviću i Kosovu", navela je Milačićeva.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << />
Knjiga "Kami do kamena" je nosilac prestižne nagrade "Stražilovo 2014".

Do sada je knjiga promovisana u Sremskim Karlovcima, Novom Sadu, Banjaluci i u Laktašima. O knjizi je govorio Milan Rakulj, raniji dobitnik nagrade "Stražilovo".

Ovo je četvrta knjiga pjesama Valentine Milačić, a do sada je objavila knjige "Ime tišine", "Vijenac nesanice" i "Bliznakinja groma".
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.