Predsednik Vrhovnog suda Srbije priznao veleizdaju Kosova i Metohije!

Izvor: KMnovine.com, 25.Mar.2015, 21:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predsednik Vrhovnog suda Srbije priznao veleizdaju Kosova i Metohije!

''Beta'' je danas prenela vest o administrativnom penzionisanju srpskih sudija sa Kosova i Metohije usled ilegalnog i kriminalnog gašenja srpskog pravosuđa u ovoj pokrajini.


   
Ponosan na rad i rad Suda na čijem je čelu... Dragomira Milojevića    


Do te informacije došlo se na predstavljanju Godišnjeg izveštaja o radu Vrhovnog kasacionog suda i sudova opšte i posebne nadležnosti za 2014. godinu a >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << na konferenciji za novinare održanoj u ovom sudu.

U vesti agencije "Beta" koja se konkretno odnosi na položaj srpskih sudija na Kosovu i Metohiji, posle gašenja Sudova koji rade po zakonima republike Srbije dogovorenih u Briselu između srpskih vlasti i predstavnika šiptarskih separatista, provuklo se i priznanje Predsednika Vrhovnog kasacionog suda Srbije, Dragomira Milojevića o veleizdaji Kosova i Metohije od strane srpske vlasti i njihovih poslušnika u domaćim državnim institucijama.

Milivojević je danas izjavio da "sudije koje ne budu konkurisale i ne žele da se integrišu u pravosudni sistem Kosova, ostaju sudije Srbije".

Milojević je na konferenciji za novinare rekao da sudije imaju pravo da se penzionišu ili da budu premešteni u neki drugi sud.

"Sigurno je da neće ostati bez posla i ostaće sudije ove zemlje", istakao je Milojević.

On nije naveo koje "države" i čije su onda sudije koje su pristale da se "integrišu"? Ili je to pitanje suvišno posle ovakve izjave...

Ovo priznanje će svakako dobro doći u trenutku kada država Srbija povrati svoju snagu i punu državnost, pre svega u Beogradu, i pred tadašnjim a ne ovako srmanim "Sudovima", bude vodila proces za povraćaj svoje državnosti i časti a protiv svih onih koji su u veleizdaji Kosova i Metohije učestvovali, sprovodili je, podržavali ili je prećutali.

Milojević je još precizirao da je u toku priprema administrativnog penzionisanja sudija koje su raspoređene na Kosovu i da njih ima između 70 i 80.


Pripremile:KM Novine

Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na KMnovine.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.