Požar u Nišu – beba i baka nagutale se dima

Izvor: juGmedia, 10.Okt.2016, 10:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Požar u Nišu – beba i baka nagutale se dima

Detetu i njegovoj baki pružena je pomoć najpre u ambulanti Hitne pomoći, a potom su prebače u Klinički centar Niš na opservaciju, saopštili su u Hitnoj pomoći.

Prema nezvaničnim informacijama, požar u stanu su izazvale preopterećene električne instalacije.

Ovo je drugi požar u Nišu u poslednja dva dana.

U subotu, 8. oktobra, nešto pre ponoći, vatra je zahvatila stan u Ulici žrtava fašizma. U tom požaru nije bilo povredjenih, već je načinjena samo veća materijalna šteta pošto je deo stana potpuno izgoreo.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Dva požara u Nišu, nema povređenih

Izvor: JužneVesti.com, 10.Okt.2016

Za dva dana u Nišu su se dogodila dva požara, ali ni u jednom niko nije povređen. U Ulici žrtava fašizma broj 5 u subotu uveče izgorela je spavaća soba i uzrok se još utvrđuje, a u ulici Kosovke devojke broj 6 jutros je goreo strujomer...Kako kažu u niškoj policiji, reagovali su i vatrogasci,...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.