Povodom 20 godina mira na Kosovu u francuskoj katedrali se molili Alahu (VIDEO)

Izvor: KMnovine.com, 04.Jun.2019, 09:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povodom 20 godina ''mira'' na Kosovu u francuskoj katedrali se molili Alahu (VIDEO)

Zapadnjaci počinju polako da sxvataju šta su učinili srbskom narodu. Ovaj tekst je prevod sa jednog francuskog sajta koji oštro napada svoje političare, medijsku manipulaciju i američky prevaru.


   
Ilustracija: KM Novine    


"Bombardovali smo pogrešnu stranu" rekao je 2004. godine, kanadski general-major Luis Mekenzi...

Nedavno su dvojica novinara iz Le Monde Diplomatik osudio >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << niskost zapadnjaka, koji su započeli rat protiv Srba, pokretanjem najveće kampanje za dezinformacijy krajem dvadesetog veka:

Pozivam vas da pročitate odličan članak generala Dominika Delavardea, svedoka sukoba koji je usledio nakon agresije na Srbiju, vešto orkestriranog od strane Vašingtona⇗:

Ali vratimo se na ovu žalosnu epizodu. Deuz.info piše:

Poziv na islamsku molitvu održanu 22. maja u katedrali San-Luis de Invalides, povodom 20. godišnjice "mira" na Kosovu, je sramota bez presedana, uvreda naših vojnika, skrnavljenje ovog mesta sećanja na našu vojsku.


   
Karikatura "Present.fr" prikazuje ljutinje francuske oficire i vojnike "izbačene" iz katedrale u kojoj se mole muslimani.    


Svetost ove prestižne katedrale, u kojoj su poređane strane zastave, ratni trofeji osvojeni od neprijatelja Francuske, ne dozvoljava takvo svetogrđe.


Pevanje "Alah je najveći ... Nema pravog božanstva osim Alaha..." u ovom hrišćanskom zdanju prepunom istorije, u kojem su došli toliki prestižni kraljevi i vojnici da se mole, je uvreda koja može samo probuditi sram i bes u francuskom narodu.

Ali koliko daleko ide niskost naših političkih i vojnih lidera, koji ne prestaju da čine ustupke islamu? Kako se vojni guverner Pariza mogao poniziti pristankom na takvu sramotu? Još jedan najviši oficir koji je teško pogođen ''zvezdanim sindromom'' od najranije dobi, a nema ni lucidnost ni zdrav razum koji se očekuje od pravog vojnog vođe!

General koji izgleda ne zna ništa o strašnoj stvarnosti sukoba na Kosovu, a još manje o onome što je danas postalo ova zemlja: mafijaška država!

O ovoj bezobzirnoj ceremoniji odlučeno je bez obaveštenja kapelana Invalida i biskupa. Za to je odgovoran vojni guverner Pariza, general Le Rai, jer je muzej vojske dodeljen katedrali Saint-Louis des Invalides.

Pitate se zašto francuske vlasti pokazuju toliko ljubaznosti prema muslimanima kosovskim Albancima i toliko prezira prema srpskom narodu?

Štaviše, tokom proslave stogodišnjice pobede 1918. godine pod Slavolukom, srpski predsednik je ispao iz zvanične govornice. Vrhovno poniženje, dok je Srbija, naš 1914 - 1918 saveznik, izgubila 1,2 miliona u sukobu. Ali Makron ignoriše istoriju.


   
San-Luis de Invalides    
Dva odlična članka Sofi Durand⇗ i Kristin Tasin⇗ osudili su skandaloznu ceremoniju Invalida.

Ali vratimo se na Kosovo, pseudo-državu koja je jednostrano proglasila nezavisnost, uprkos međunarodnom pravu.

Prateći neverovatne laži zapadnjaka, Amerikanaca i Evropljana, NATO je proglasio najnepošteniji rat protiv naših prijatelja i saveznika, Srba.


Francuska je učestvovala u ovoj gnusnoj agresiji udruživši snage sa armadom od više od 1.000 aviona da bombarduju Srbiju, po nalogu američkog generala Veslija Klarka. Rat koji je NATO pokrenuo, bez odobrenja UN.

Pozdravimo rad dvojice novinara Le Monde diplomatike, Serža Halimija i Pjera Rimberta, koji su obnovili istinu nedavno napisavši izvanredan članak o ovom krvavom ratu protiv Srba koji je u proljeće 1999. godine trajao 78 dana - "Najveća lažna vest dvadesetog veka".

U ovom sukobu, koji je suprostavio Srbe protiv kosovskih muslimanskih Albanaca, došlo je do intenzivne kampanje demonizacije srpske vlade, sa nezamislivim medijskim izmišljotinama, što mnogo govori o moralnosti naših lidera i etici naših medija. Drž' te se, vredi znati!

"Srbi počinili genocid; oni igraju fudbal sa odrubljenim glavama, uklanjaju leševe, istržu fetuse iz trudnica i peku ih", rekao je tada nemački ministar odbrane.

"Ubili su 100.000 do 500.000 ljudi." (TF1)

"Kremirali su svoje žrtve u pećima tipa koji su se koristili u Aušvicu" (Dejli Miror)

Očigledno, čak i barbari islamske države pored njih su mala deca za Srbe. Srbi su planirali etničko čišćenje Kosova kako bi iskorenili muslimanske Albance. To su bile poruke koje je trebalo preneti javnom mnjenju y izloženom dnevnoj poplavi medijske artiljerije.

Bila je to najveća manipulacija na kraju veka, kako bi se opravdala agresija NATO-a na Srbiju.
 
"Slobodan Milošević je planirao etničko čišćenje Kosova", kaže većina evropskih novina. To je srpski plan "Potkova".


Ipak, ovaj plan je falsifikat lažiran dokumentima bugarske obaveštajne službe i prosleđen Nemcima. Tako je sa ovim "lažima" rat bio hitno potreban da bi se spasili Albanci od genocida..

Ono što je odvratno u ovom sukobu je to što smo napali prijateljsku zemlju koja nije ugrozila nijednu zemlju u Evropi. To je bila odvratna izdaja Francuske svog istorijskog saveznika, koja će ostati neizbrisiva mrlja u francusko-srpskim odnosima. Sramota.

Sve su to bile lažne vesti. Nikada nije bilo genocida a agresori su bili Albanci, rekao je general-major Mekenzi 2004. godine.

Komadanje Srbije je ozakonjeno u februaru 2008. godine, kada je Kosovo jednostrano proglasilo nezavisnost uz podršku zapadnjaka.

Putin, saveznik Srba, protestovao je, ali uzalud. Razjedinjena Rusija još nije bila povratila svoju vojnu moć i nije impresionirala Klintona.

Ali arogantni zapadnjaci nisu morali da se nose sa nemoćnim slučajem. Putin je poslao nazad bumerang nekoliko godina kasnije aneksijom Krima. Ruski medved je završio hibernaciju...

Poniženje koje je car trpeo 1999. godine je napokon oprano!

Što se tiče 20 godina mira na Kosovu, to je najgrotesknija priča.

Pre svega, Kosovo je fantomska država koju su napravili Amerikanci, ali je 88 od 193 država UN članica ne priznaje.

To kaže Filip Migault, direktor Evropskog centra za stratešku analizu.

"A što se tiče "UĆK" (takozvana ''Oslobodilačka vojska Kosova'') svi Srbi znaju za njegovu svrhu. Njena jedina svrha je osvajanje i održavanje nezavisnosti Kosova. Cilj je da se pokrajina etničkiočisti, da tu ostane samo jedan narod. Ona je kriva za ratne zločine i zločine protiv čovečnosti tokom sukoba 1998-1999. Ne kaže to Beograd. To kaže Evropska unija. Upravo su lideri "OVK", Hašim Tači i Ramuš Haradinaj, koji danas vode Kosovo, mafijašku "državu", cenat trgovine drogom i ljudima u Evropi, odakle je na stotine ljudi otišlo da se pridruže islamskoj državi".

Za takvu tvorevinu, bez vere i zakona, general Le Rai je otvorio vrata katedrale San-Luis des Invalides! Na njegovom mestu bih sastrugao zidove!

POGLEDAJTE VIDEO:


Dodao bih da Kosovo ima nacionalnu vojsku, na žalost Srbije, koja je vidi kao novu pretnju. Samo je Rusija osudila ovu eskalaciju, dok su napetosti između Beograda i Prištine i dalje visoke.

U slučaju konflikta, sa koje strane granice ćemo biti? Opet u kampu izdajnika koji izdaju svoje prijatelje? Sa Makronom znamo odgovor...

Prevod sa francuskog Deuz.Info,
Dr Jasmina Vučić-Peev




KM Novinama je potrebna vaša podrška - pročitajte zašto KLIK
Izvor: KM Novine    :: © 2014 - 2019 ::    Hvala na interesovanju

Nastavak na KMnovine.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.