Potvrđen identitet uhapšenih zbog ubistava u Makedoniji

Izvor: OkRadio.rs, 05.Mar.2013, 10:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potvrđen identitet uhapšenih zbog ubistava u Makedoniji

Makedonska policija juče je potvrdila identitet dvojice prvoosumnjičenih za petostruko ubistvo kod Smiljkovskog jezera, koji su juče uhapšeni u Prištini. Ministarka unutrašnjih poslova Gordana Jankuloska je izjavila da se podaci koje je poslala kosovska policija podudaraju s podacima koje makedonski MUP ima o Alilu Demiriju i Afrimu Ismailoviću, javlja danas makedonska agencija Makfaks. Demiri i Ismailović su uhapšeni sinoć u Prištini i određen im je 48-časovni ekstradicioni pritvor i očekuje se da će po završetku neophodnih procedura biti izručeni Makedoniji. Tokom pretresa stana u Prištini u kojem su uhapšeni, zaplenjeno je oružje, a veštačenjem će se utvrditi...
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Potvrđen identitet uhapšenih zbog ubistava u Makedoniji

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Mar.2013

SKOPLJE - Makedonska policija je potvrdila identitet dvojice prvoosumnjičenih za petostruko ubistvo kod Smiljkovskog jezera, koji su juče uhapšeni u Prištini.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.