Potvrdili su da Liberija nije povukla priznanje Kosova

Izvor: B92, 20.Jun.2018, 17:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Potvrdili su da Liberija nije povukla priznanje Kosova"

Kosovski ministar spoljnih poslova Bedžet Pacoli tvrdi da Liberija nije povukla priznanje nezavisnosti Kosova i da srpski mediji šire lažne vesti.

On je to napisao na svom Tviteru, nakon što je šef diplomatije Ivica Dačić saopštio da Liberija povlači priznanje kosovske nezavisnosti.

"Upravo sam razgovarao sa Vladom Liberije i potvrdili su mi da Liberija nije povukla priznanje Kosova. Vesti i nota koju šire srpski mediji su lažne i deo pokušaja ministra spoljnih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << poslova Ivice Dačića da širi lažne vesti", napisao je Pacoli.

Dačić je na pres konferenciji inače predočio novinarima kopiju note liberijskog Ministarstva spoljnih poslova o povlačenju priznanja.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Albanci pobesneli! "Srbija širi lažne vesti, Liberija nije povukla priznanje Kosova!"

Izvor: BKTV News, 20.Jun.2018

Kosovski ministar spoljnih poslova Bedžet Pacoli tvrdi da Liberija nije povukla priznanje nezavisnosti Kosova i da srpski mediji šire lažne vesti. 

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.