Potrebna pomoć velikih

Izvor: Press, 09.Feb.2013, 14:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potrebna pomoć velikih

"Veoma smo zahvalni Ruskoj federaciji na podršci koju nam pruža.
Ruska federacija principijelno i konstruktivno podržava Srbiju u cilju pronalaženja pravednog rešenja i obezbeđivanja trajnog mira u regionu, a pre svega opstanka Srba.
Najoštrije je osuđena svaka zloupotreba međunarodnih misija koja dovodi do učvršivanja kosovske nezavisnost", izjavio je Dačić.

On je naglasio da Srbija ne menja svoj stav kada je reč o UN.

"Ne možemo da prihvatimo >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << članstvo Kosova u UN zato što smatramo da pitanje statusa Kosova nije rešeno i da je nužno tragati za pravednim rešenjem koje će biti u interesu i Srba i Albanaca.
Za nas je nedopustivo, a za to imamo i podršku Ruske Federacije, da se pitanje članstva u UN rešava parcijalnim dogovorima", rekao je Dačić u razgovoru sa Čurkinom, novodi se u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.