Potpredsednik vlade Rakić uklonio zastavu tzv.Kosova iz kancelarije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Jun.2020, 19:05

Potpredsednik vlade Rakić uklonio zastavu tzv.Kosova iz kancelarije

Zamenik kosovskog premijera i ministar administracije i lokalne samouprave Goran Rakić uklonio je iz svog kabineta zastavu tzv. Kosova, koju je na zvaničnim sastancima koristila njegova prethodnica Emilja Redžepi.

Na dva sastanka koje je Rakić imao, sa ambasadorom SAD Filipom Kosnetom i predstavnicom EU na Kosovu Natalijom Apostolovom, u njegovoj kancelariji nije bilo nikakvih simbola tzv. države Kosovo, bar prema zvaničnim fotografijama koje je poslala medijima Kancelarija >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << za medije ovog ministarstva.

Prištinski Zeri piše da je Rakić na taj način prekršio državni protokol, prenosi Kosovo onlajn.

Zeri navodi i da Srpska lista neprestano osporava državu Kosovo i navodi da je oni ne priznaju, a tu teritoriju nazivaju "Kosovo i Metohija".
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Potpredsednik kosovske vlade uklonio zastavu tzv. Kosova iz kancelarije

Izvor: B92, 09.Jun.2020

Zamenik kosovskog premijera i ministar administracije i lokalne samouprave Goran Rakić uklonio je iz svog kabineta zastavu tzv. Kosova...Zastavu je na zvaničnim sastancima koristila njegova prethodnica Emilja Redžepi...Na dva sastanka koje je Rakić imao, sa ambasadorom SAD Filipom Kosnetom i predstavnicom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.