Postavljena spomen ploča Oliveru Ivanoviću

Izvor: N1 televizija, 23.Feb.2018, 12:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Postavljena spomen ploča Oliveru Ivanoviću

Na mestu ubistva u Kosovskoj Mitrovici postavljena je spomen ploča lideru Građanske inicijative SDP Oliveru Ivanoviću, prenosi portal KoSSev.

"Moram da izdržim, jer ako pokleknem priznaću im da su jači od svega u šta sam verovao. Ne može ovo zlo navek trajati. Jednom će valjda i pravde biti. Nikada, ali nikada neću otići sa Kosova i Metohije", reči su Olivera Ivanovića koje su uklesane na mestu gde je ubijen.

Pred četrdesetodnevni pomen otkrivena je spomen >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << ploča ubijenom Ivanoviću. Pored spomen ploče danas je stajao njegov najstariji sin Nikola Ivanović.

"Sve o čemu je govorio moj otac, napisano je na ovoj ploči," rekao je kratko okupljenim novinarima Nikola Ivanović.

Grupa Mitrovčana u tišini je, paleći sveće i ljubeći ploču, odavala poštu najpoznatijem srpskom lideru sa Kosova i Metohije, prenosi portal KoSSev.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Otkrivena spomen-ploča Oliver Ivanoviću u Mitrovici

Izvor: RTS, 23.Feb.2018

. U Kosovskoj Mitrovici otkrivena je spomen-ploča lideru Građanske inicijative SDP Oliveru Ivanoviću, na mestu gde je ubijen ispred sedišta stranke.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.