Poslednji oproštaj: Sveće ispred kuće Ivanovića

Izvor: Mondo, 16.Jan.2018, 17:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poslednji oproštaj: Sveće ispred kuće Ivanovića

Telo Olivera Ivanovića dopremljeno je posle obdukcije u porodičnu kuću u Kosovskoj Mitrovici, ispred koje se okupljaju njegovi prijatelji i stranačke kolege.

Telo ubijenog Olivera Ivanovića dopremljeno je oko 18.30 ispred njegove kuće, gde će prenoćiti, a sutra bi, kako je najavljeno, trebalo da bude sahranjen na Novom groblju u Beogradu.

I dalje pristižu poštovaoci i prijatelji, izjavljuju saučešće porodici, pale sveće i ostavljaju cveće u žardinjerama >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ispred kuće ubijenog Ivanovića i u tišini čekaju da se poslednji put oproste od njega.

Vučić: Teroristički akt, Srbija će naći ubice!

Kum porodice Ivanović Mića Kokerić rekao je za Tanjug da Srbi na Kosovu, ili barem u Kosovskoj Mitrovici, nisu imali boljeg, jačeg, hrabrijeg, odgovornijeg čoveka, čoveka koji je davao sve od sebe, na kraju i život za svoj cilj, a to je da Srbi ostanu i opstanu.

ATENTAT: Ubijen Oliver Ivanović!

"Ljutio se na sve one koji su iz razno-raznih razloga napuštali Kosovo, a on je mogao prvi da ode. Bio je natprosečno inteligentan, čovek koji je završio dva fakulteta, imao uvek rezultate, bio internacionalni karate sudija, mogao je da ide gde god hoće, da bira metropolu. On je, od prvog dana naše borbe za opstanak bio na čelu, a na kraju je platio to svojim životom", rekao je Kokerić.

Kaže i da pozivi saučešća i podrške porodici dolaze iz celog sveta.

Poštovaoci okupljeni ispred kuće ubijenog Olivera Ivanovića strpljivo čekaju da se dopremi njegovo telo sa obdukcije, a, prema informacijama sa lica mesta, Ivanović će biti sahranjen sutra u Beogradu.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Građani pale sveće ispred kuće Olivera Ivanovića

Izvor: Beta Video, 16.Jan.2018

KOSOVSKA MITROVICA - Ispred kuće Olivera Ivanovića u Kosovskoj Mitrovici okupljaju se građani i pale sveće. (pokrivalice) Beta/TV Most

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.