Posle pljačke novca razbojnici zapalili kamion i pobegli

Izvor: KMnovine.com, 09.Mar.2021, 20:31

Posle pljačke novca razbojnici zapalili kamion i pobegli

Takozvana "Kosovska policija" naišla je na zapaljen kamion u blizini Gnjilana, koji su maskirani razbojnici koristili prilikom pokušaja pljačke vozila za prevoz novca.


   
Foto: Ilustracija
   




Tokom pljačke ranjene su dvojica pripadnika obezbeđanja, a za počiniocima se još uvek traga, prenosi štampa na albanskom.

Tokom pljačke koja se dogodila u ponedeljak oko 17.00 >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << časova na auto-putu Priština-Gnjilane, kamion lokalnih registarskih oznaka preprečio je put kombi vozilu kompanije „Besa Sekjuriti“, koje je prevozilo novac. Kada je kombi stao, maskirani napadači su pucali na radnike obezbeđenja, oranivši dvojicu.

Dve osobe su povređene u pokušaju oružane pljačke, koja se dogodila u ponedeljak oko 17:00 na autoputu , prenosi RTK.

Prema navodima kompanije, pljačkaši su koristili oružje teškog kalibra i kalašnjikove.




 


Jedan od povređenih je nestabilno i da se još uvek nalazi u operacionoj sali.

„Jedan je u operacionoj sali, hirurški tim i dalje radi, ovaj pacijent je u teškom stanju, nestabilan. Po svoj prilici, dalji tretman će se nastaviti u Centralnoj intenzivnoj nezi“, rekao je on.

Drugi ranjeni je trenutno van životne opasnosti, u stabilnom je stanju





* * *


Iza nas stojite jedino - vi! Ako želite da nastavimo da radimo, podržite nas. Ostalo je na nama.





 
Ukoliko Vam više odgovara neki drugi način, konakirajte nas na kmnovine@gmail.com





Pratite nas na FacebookTwiter ili Instagram



PROČITAJTE JOŠ:   
Binač: Ukraden spomenik Sokola Simića - KM NovineBinač: Ukraden spomenik Sokola Simića Šezdesetogodišnji Nepoznati počinioci su u noći između subote I nedelje na pravoslavnom groblju u selu Binač, nadomak Kosovske Vitine, ukrali nadgrobni spomenik Sokola Simića koji je sahranjen još 1996. godine.


PROČITAJTE JOŠ:   
Stradanje porodice Jovanović iz Mogile slika Srba na KiM napuštenih od svoje države (VIDEO) - KM NovineStradanje porodicae Jovanović iz Mogile slika Srba na KiM napuštenih od svoje države (VIDEO) Porodice Jovanović u kosovsko-pomoravskom selu Mogila, trpi neprestane zulume a ostaje bez ičije pomoći Samo za poslednjih mesec dana njihova kuća je obijena po drugi put. Dosada im je imanje paljeno, pljačkano, bili na meti napada i pljački svih ovih godina.


PROČITAJTE JOŠ:   
Biti takozvani stanovnik u takozvanoj državi - KM NovineBiti takozvani stanovnik u takozvanoj državi Najpre je bila takozvana država Kosovo, pa je nečijim nemarom jednostavno postalo Kosovo sa pripadajućom Vladom i predsednikom Kosova i svim ostalim atributima, a onda se opet neko, nakon pogoršanja situacije dosetio da nastavi sa upotrebom termina „takozvano". Kako god.





KM Novinama je potrebna vaša podrška - pročitajte zašto KLIK
Izvor: KM Novine    :: © 2014 - 2021 ::    Hvala na interesovanju

Nastavak na KMnovine.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.