Izvor: Luftika.rs, 07.Feb.2023, 12:57

Poslanik koji je u Skupštini Srbije gledao filmove za odrasle podneo ostavku

Poslanik SPS Zvonimir Stević podneo je danas ostavku na poslaničku funkciju, nakon što je u medijima i na društvenim mrežama optužen da je za vreme sednice o Kosovu gledao porno film.
Kako je Beta nezvanično saznala, Stević je podneo ostavku na funkciju poslanika.
Na društvenim mrežama je sinoć, neposredno nakon objavljivanja vesti da predsednik Aleksandar Vučić nije zadovoljan ponašanjem svojih kolaicionih partnera na zasedanju o Kosovu, objavljen snimak na kojem se vidi >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << kako poslanik tokom rasprave o evropskom planu za Kosovo, gleda snimak eksplicitnog sadržaja, piše 021.rs.
Poslanik Zvonimir Stević (66) član je skupštinskog Odbora za Kosovo i Metohiju i zamenik člana Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo i zamenik člana Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja.
Na početku današnje sednice, u skupštinskoj sali nije bilo poslanika SPS-a, ali su oni došli sa zakašnjenjem i učestvovaće u radu.
Izvor: 021.rs
Poslanik tokom sednice Skupštine Srbije gledao filmove za odrasle

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Poslanik Stević podneo ostavku nakon optužbi da je na sednici gledao film za odrasle

Izvor: Beta, 07.Feb.2023

Poslanik Socijalističke partije Srbije Zvonimir Stević podneo je danas ostavku na poslaničku funkciju, nakon što je u medijima i na društvenim mrežama optužen da je za vreme sednice o Kosovu gledao "filmove za odrasle", saznaje agencija Beta u Skupštini.Na društvenim mrežama je sinoć, neposredno...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.