Izvor: Danas, 30.Maj.2023, 16:26

Poslanici Skupštine Srbije pitali šta će Srbija preduzeti u vezi situacije na KiM

Na početku vanredne sednice Skupštine Srbije poslanici su postavljali pitanja, koja su se uglavnom odnosila na situaciju na Kosovu i Metohiji. Radomir Lazović, šef zeleno levog poslaničkog kluba Ne davimo Beograd, rekao je da ovih danas stižu mučne slike sa Kosova i naveo da je neophodno zaustaviti nasilje i osuditi vlast Aljbina Kurtija zbog svega što se dešava.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Deo opozicije traži sednicu Skupštine Srbije o situaciji na Kosovu i Metohiji

Izvor: Blic, 30.Maj.2023

Srpski pokret Dveri, Zavetnici, Novi DS S i POKS zatražili su danas održavanje sednice Skupštine Srbije o Kosovu i Metohiji zbog trenutne situacije u južnoj srpskoj pokrajini, a vlast kritikovali zbog, kako su rekli, inertnosti. Potpredsednik Dveri Ivan Kostić na konferenciji za novinare u holu...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.