Poslanice sa Prokletija

Izvor: Danas, 25.Okt.2018, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poslanice sa Prokletija

Zbornik stručnih radova sa okruglog stola koji je 2017. održan povodom sedam decenija od rođenje i 10 godina od smrti Darinke Jevrić, novinarke i jedne od najznačajnijih posleratnih srpskih pesnikinja ne samo sa prostora Kosova i Metohije, nego i nekadašnje zajedničke jugoslovenske države, predstavljen je juče na štandu Kancelarije za KiM. Članak Poslanice sa Prokletija se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vladimir nadzor

Izvor: Danas, 25.Okt.2018

Ućutali se nešto neprejebivci koji raskrinkavaju moj prljavi posao navraćanja vode na vodenicu NJega Vrhovnog da bih, za uzvrat, u osamdeset petoj, da kažemo, godini bio postavljen za ambasadora u Paramaribu ili bar u Viktoriji, prestonici Sejšela, najnovijeg lidera u nepriznavanju "lažne države". Članak...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.