Poruka britanskom ambasadoru: Neka kaže ko su ti kriminalci

Izvor: B92, 27.Avg.2019, 12:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poruka britanskom ambasadoru: Neka kaže ko su ti kriminalci

Beograd -- Stefanović pozvao ambasadora Velika Britanije na Kosovu da kaže ko su kriminalci za koje je rekao da građani Kosova ne treba da glasaju.

"Voleo bih da čujemo ko su ti kriminalci, jer su nas ubeđivali da su to divni ljudi, da nema kriminala na Kosovu. A onda kažu - nemojte da glasate za kriminalce", rekao je ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović.

On je dodao da je reč o političarima iz albanskog naroda.

Stefanović je rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da bi Srbija želela da čuje ko su ti kriminalci, "jer kada raspiše poternice da se ekspresno hapse na njih nema odgovora, a svi znamo kakva su krivična dela počinjena od strane svih tih ljudi do Haradinaja do Tačija".

"Bilo bi korisno da čujemo od ambasadora, iako inače nisam pristalica da se ambasadori mešaju u politiku jer to nije njihov posao... I da kaže da li poseduje dokaze, jer bi bilo korisno da se podele sa međunarodnim tribunalom i pravosuđem", kazao je Stefanović.

Odlazeći britanski ambasador u Prištini Rori O' Konel pozvao je sinoć građane Kosova da na predstojećim prevremenim parlamentarnim izborima ne podrže političare "koji su krali i činili kriminalna dela", a daju patriotske izjave.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.