Portalu “KOSSEV”“novinarska nagrada za etiku i hrabrost “Dušan Bogavac“

Izvor: DobreVesti.rs, 23.Okt.2018, 23:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Portalu “KOSSEV”“novinarska nagrada za etiku i hrabrost “Dušan Bogavac“

Žiri novinarske nagrade "Dušan Bogavac" za etiku i hrabrost odlučio je da za 2018. godinu dobitnik bude redakcija informativnog portala “KoSSev” iz Kosovske Mitrovice.

 
Portal "KoSSev", pokrenut 7. februara 2014. godine, uređuje nevladina organizacija „Centar za razvoj zajednica“ iz Kosovske Mitrovice. Tokom proteklih godina redakcija Portala “KoSSev”, uprkos svim izazovima, smetnjama i pritiscima, uspela je da odbrani principe hrabrog, časnog i nezavisnog novinarstva. Takvim odnosom prema žurnalističkoj profesiji "KoSSev" je stekao veliko poverenje kako lokalne zajednice, tako i čitavog regiona.
 
Ove godine u užem izboru za nagradu "Dušan Bogavac" bili su: novinarke Ranka Ivanoska...
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na DobreVesti.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novinarska nagrada za etiku i hrabrost Dušan Bogavac portalu KoSSev iz Kosovske Mitrovice

Izvor: NoviMagazin.rs, 24.Okt.2018, 13:36

Novinarska nagrada za etiku i hrabrost "Dušan Bogavac" za 2018. godinu uručena je danas redakciji informativnog portala KoSSev iz Kosovske Mitrovice koja je po navodima žirija, "uprkos smetnjama, izazovima i pritiscima odbranila principe hrabrog, časnog i profesionalnog novinarstva"...Kako je na...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.