Popović: Kosovo nikada neće biti nezavisno

Izvor: Danas, 14.Nov.2018, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Popović: Kosovo nikada neće biti nezavisno

Ministar za inovacije i tehnološki razvoj Nenad Popović i predsednik Odbora za spoljnu politiku ruske Dume Konstantin Kosačov poručili su danas da Kosovo nikada neće biti nezavisno niti će postati članica Ujedinjenih nacija, saopšteno je iz kabineta ministra Popovića. Članak Popović: Kosovo nikada neće biti nezavisno se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

“Sukob Tačija i Haradinaja sukob dva projekta za Kosovo”

Izvor: Danas, 14.Nov.2018

Sukob Hašima Tačija i Ramuša Haradinaja je sukob dva projekta za Kosovo, izjavila je predsednica Evropskog pokreta Srba Rada Trajković. Članak “Sukob Tačija i Haradinaja sukob dva projekta za Kosovo” se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Popović: Investicije omogućavaju mladima da ostanu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Nov.2018, 17:41

Ministar za inovacije i tehnološki razvoj Nenad Popović obišao je danas italijansku kompaniju "Engineering Software Lab" i rekao da je ona pravi primer kako strane investicije omogućavaju da mladi inženjeri ostanu u Srbiji...Popović je istakao da na ovaj način mladi iz svoje zemlje rade za Evropu...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.