Ponovo uhapšen lider Samoopredeljenja

Izvor: B92, 20.Apr.2016, 17:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ponovo uhapšen lider Samoopredeljenja

Priština -- Lider pokreta Samoopredeljenje Visar Imeri ponovo je uhapšen, saopštio je ovaj pokret.

U saopštenju se zahteva obustava, kako se navodi, "političkog progona" članova Samoopredeljenja i tvrdi da su nasilje i politički progoni postali metode kosovske vlade.

"Kontinuirano haopšenje lidera najveće opozicione partije potvrđuje navode međunarodnih faktora koji su proglasili Kosovo zemljom polukonsolidovanog autoritarnog sudskog sistema", kaže se u saopštenju Samoopredeljenja, prenosi Kosovapres.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ponovo uhapšen lider Samoopredeljenja Visar Imeri

Izvor: Blic, 20.Apr.2016

Lider pokreta Samoopredeljenje Visar Imeri danas je ponovo uhapšen, saopštio je ovaj pokret...U saopštenju se zahteva obustava, kako se navodi, "političkog progona" članova Samoopredeljenja i tvrdi da su nasilje i politički progoni postali metode kosovske vlade...Pročitajte još:.."Kontinuirano...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.