Izvor: JUGpress.com, 05.Apr.2024, 22:41

Ponoš: Vučiću je sad Expo srce Srbije, a Srbi na severu Kosova neka se snađu

BEOGRAD
Predsednik Srbija centra general Zdravko Ponoš izjavio je povodom formiranja državnog tima koji treba da zaustavi ulazak Kosova u Savet Evrope da je u pitanju “farsa i bacanje prašine u oči građanima Srbije”.
“Vučić je odlučio da uradi nešto hitno za Srbiju mesec dana pred glasanje na temu gde se odavno saglasio da Srbija izgubi. A onda to zamota u najavu da ćemo imati leteće taksije za Ekspo 2027. Očigledno je da Vučiću Kosovo više nije srce Srbije. Njemu je Ekspo srce Srbije. To više i ne krije”, rekao je Ponoš za Danas.
Ponoš je objasnio da izbacivanje dinara iz platnog prometa na KiM nije bilo neočekivano, ali da “veoma otežava život Srba na KiM”.
...
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.