Izvor: JUGpress.com, 19.Nov.2019, 00:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pomozimo porodici Radić

KLOKOT

Humanitarna organizacija ,,Kosovsko Pomoravlje” uputila je apel za pomoć porodici Radić iz Klokota

Reč je samohranom ocu, prevremeno penzionisanom policajcu, Nebojši koji živi sa sinovima Darkom, Dejanom, Nemanjom i Jovanom, koji idu u osnovnu školu.

Njihova majka je iznenada preminula prošle godine i to u prisustvu dvoje dece.

Žive u siromaštvu i oskudno, potreban im je novi frižider i računar/laptop.

“U poseti porodici >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Radić iz Klokota suočili smo se sa činjenicom da smo kao društvo izgubili osećaj dobročinstva”, upozoravaju iz ove humanitarne organizacije

“Nebojša Radić sa svojim sinovima Darkom, Dejanom, Nemanjom i Jovanom ugostio je članove naše organizacije. Dečaci su danas sa nama podelili sreću i radost, a mi nismo bili tu da sa njima podelimo njihovu tugu, kada je pre dve godine njihova majka iznenada preminula.

Dečake je život primorao da pre vremena odrastu. Suočen teškim gubitkom otac Nebojša trudio se da im pre svega obezbedi ljubav, brigu i podršku. Za materijalnu ugodnost prosto nije bilo vremena, a još manje mogućnosti. Dečaci ističu da im otac Nebojša pruža nešto najvrednije, a to je ljubav i podrška, nešto sto se novcem ne može kupiti. Mališani su izrazili želju da dobiju računar, a Nebojša ističe da bi im novi frižider rešio mnogo muka.

Ovoj porodici je život mnogo uzeo, ali oni na to nisu mogli da utiču. Mi još uvek možemo uticati da nama ovo vreme ne oduzme saosećanje i dobročinstvo”, navode u ovoj organizaciji.

Humanitarna organizacija „Kosovsko Pomoravlje“ poziva sve ljude koji su u mogućnosti da pomognu porodici Radić iz Klokota.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.