Politički komitet PSSE dao zeleno svetlo za prijem Kosova u Savet Evrope: Kako je ko glasao?

Izvor: Danas, 27.Mar.2024, 18:01

Politički komitet PSSE dao zeleno svetlo za prijem Kosova u Savet Evrope: Kako je ko glasao?

Komitet za politička pitanja i demokratiju Parlamentarne skupštine Saveta Evrope dao je danas pozitivno mišljenje povodom zahteva Kosova da postane član ove organizacije, tako što je na glasanju 31 poslanik glasao “za”, četiri su bila protiv, a jedan uzdržan.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Politički komitet Saveta Evrope pozitivno o članstvu Kosova, plenarno glasanje 18. aprila

Izvor: VOA, 27.Mar.2024

Strazbur — Politički komitet Parlamentarne skupštine Saveta Evrope (PSSE) odlučio je da preporuči pozivanje Kosova u članstvo Saveta Evrope, saopštilo je to telo. Kako je navedeno u saopštenju - sledeći korak je razmatranje te odluke na plenarnom zasedanju 18. aprila. Konačnu odluku o članstvu...

Nastavak na VOA...

Zeleno svetlo za prijem Kosova u Savet Evrope: Kako je ko glasao?

Izvor: Radio 021, 27.Mar.2024

Komitet za politička pitanja i demokratiju Parlamentarne skupštine Saveta Evrope dao je danas pozitivno mišljenje povodom zahteva Kosova da postane član ove organizacije.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.