Političar ilegalno zaposlio Srpkinju?!

Izvor: Vesti-online.com, 12.Dec.2013, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Političar ilegalno zaposlio Srpkinju?!

Niko drugi nego porodica Hansa Fera, jednog od najvećih moralnih uzdanica Švajcarske narodne partije (SVP) se našla na udaru kritika zato što su kao kućnu pomoćnicu angažovali jednu azilantkinju sa Kosova, a da za nju nisu plaćali socijalno osiguranje.

Ova 31-godišnja Srpkinja, koju "Blik" u tekstu naziva Irena Ilić (ime je promenjeno) bila je veoma tražena među dobrostojećim švajcarskim krugovima u Eglisau, jer je svoj posao obavljala veoma dobro, što se brzo pročulo, piše "Blik".

 

OPŠIRNIJE PROČITAJTE U ŠTAMPANOM IZDANJU DNEVNOG LISTA "VESTI"

 
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Četiri decenije veran "Njegošu"

Izvor: Vesti-online.com, 12.Dec.2013

Po godinama provedenim u crnogorskom kulturnom društvu "Njegoš" u Melburnu Mirko Dapčević bi sa punim pravom mogao da im zatraži zasluženu penziju. ..Naime, on je već pune četiri decenije redovan član društva koje okuplja zemljake, koji tu ne samo da neguju crnogorsku tradiciju i kulturu u...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.