Policija zaplenila 15,5 kilograma heroina na Kosovu

Izvor: Blic, 24.Jul.2015, 15:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija zaplenila 15,5 kilograma heroina na Kosovu

Specijalne ekipe policije uhapsile su na Kosovu državljanina Kosova F.O. (39) u čijem su automobilu kosovskih registarskih tablica otkrile i zaplenile 15,5 kilograma heroina, saopštila je danas kosovska policija.

Heroin je pronađen sinoć uz pomoć pasa tragača za narkoticima, u vozilu marke BMW, u posebno izrađenom rezervoaru za plin, navedeno je u saopštenju.

Detaljna kontrola vozila u kojoj je pronađeno i oduzeto 15,5 kilograma droge, obavljena je u saradnji sa nadležnim tužilaštvom.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Kosovska policija zaplenila 15.5 kilograma heroina

Izvor: Akter, 24.Jul.2015

Specijalne ekipe policije uhapsile su na Kosovu državljanina Kosova F.O. (39) u čijem su automobilu kosovskih registarskih tablica otkrile i zaplenile 15,5 kilograma heroina, saopštila je danas kosovska policija..Herion je pronađen sinoć uz pomoć pasa tragača za narkoticima, u vozilu marke BMW,...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.