Policija pojačala prisustvo u Kosovskoj Mitrovici

Izvor: Studio B, 21.Feb.2013, 10:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija pojačala prisustvo u Kosovskoj Mitrovici

Zamenik regionalnog direktora kosovske policije Ergin Medić izjavio je danas da je policija pojačala svoje prisustvo u severnom delu Kosovske Mitrovice zbog incidenata koji su se poslednjih dana dogodili u ovom gradu.

Medić je u izjavi Tanjugu rekao da su u severnom delu Mitrovice, zbog poslednjih incidenata i krivičnih dela, na snazi pojačane mere bezbednosti koje podrazumevaju pojačanu kontrolu vozila i lica naročito u večernjim satima.

Policija je svoje prisustvo >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << povećala u multietničkim zonama grada kao što su Bošnjačka mahala i naselje Tri solitera, dodao je Medić.

"U skladu sa tim u zoni odgovornosti policijske stanice "Mitrovica-Sever" raspoređen je veći broj policajaca koji su na asistenciji svojim kolegama raspoređeni iz policijskih stanica Zvečan, Leposavić i Zubin Potok,"- rekao je Medić.On je dodao da će ovakve mere na snazi ostati do daljenjeg.

Na severu Kosova u poslednja dva meseca zabeleženo je preko 20 ozbiljnih incidenata koje je policija okfalifikovala kao ugrožavanje opšte bezbednosti.U tim incidentima napadači su koristili eksploziv, ručne bombe i različite vrste vatrenog oružja.

Samo u poslednjih nedelju dana u severnom delu Kosovske Mitrovice registrovano je više takvih krivičnih dela a najozbiljniji dogodio se 4. februara kada je bačena bomba na kuću porodice Vučetić u Bošnjačkoj mahali od koje je povređeno dvoje dece. Odgovorni za ove incidente još nisu uhapšeni.

 
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pojačane mere bezbednosti na severu Mitrovice

Izvor: Mondo, 21.Feb.2013

Zamenik regionalnog direktora kosovske policije Ergin Medić izjavio je danas da je policija pojačala svoje prisustvo u severnom delu Kosovske Mitrovice zbog incidenata koji su se poslednjih dana dogodili u ovom gradu...Medić je u izjavi Tanjugu rekao da su u severnom delu Mitrovice, zbog poslednjih...

Nastavak na Mondo...

Policija pojačala prisustvo u Kosovskoj Mitrovici

Izvor: TimockeVesti.net, 22.Feb.2013, 01:00

Zamenik regionalnog direktora kosovske policije Ergin Medić izjavio je danas da je policija pojačala svoje prisustvo u severnom delu Kosovske Mitrovice zbog incidenata koji su….Zamenik regionalnog direktora kosovske policije Ergin Medić izjavio je danas da je policija pojačala svoje prisustvo u...

Nastavak na TimockeVesti.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.