Policija obezbeđuje Gorana Rakića

Izvor: Akter, 04.Sep.2014, 13:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija obezbeđuje Gorana Rakića

Gradonačelnik severne Kosovske Mitrovice Goran Rakić potvrdio je za TV Most da je od Kosovske policijske službe juče obavešten da se na njega priprema atentat

"Iz nekih drugih izvora obavešten sam da je jedno lice albanske nacionalnosti uhapšeno", rekao je Rakić i dodao da nije zabrinut jer veruje policiji koja je preduzela sve mere obezbeđenja.

Regionalni komandir KPS-a za sever Kosova Željko Bojić nije mogao da govori o detaljima ovog događaja, ali je rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << da "policija raspolaže određenim saznanjima vezanim za bezbednost gradonačelnika Gorana Rakića ".

"Policija je preduzela sve mere obezbeđenja i gradonačelnik severne Kosovske Mitrovice može u potpunosti da obavlja svoje aktivnosti ", rekao je Bojić i dodao da se bezbednost može garantovati svakom građaninu, pa i Goranu Rakiću.

Ispred zgrade u ulici Sutjeska u severnom delu Kosovske Mitrovice, u kojoj živi Goran Rakić sa porodicom, stacionirana je patrola KPS-a, navodi TV Most.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.