Policija: Samo devet vozila preregistrovano na RKS tablice

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Okt.2022, 12:20

Policija: Samo devet vozila preregistrovano na RKS tablice

Mesec dana od stupanja na snagu odluke vlasti u Prištini o preregistraciji vozila sa srpskim registarskim tablicama, na tablice RKS je preregistrovano samo devet vozila, rečeno je za portal Kaldžo u ministarstvu unutrašnjih poslova privremenih prištinskih institucija.

"Do sada je registrovano 9 vozila sa KM, GL, PZ, PR registarskim oznakama na RKS registarske oznake", navelo je ministarstvo u Prištini.

Dodaje se da su od tih devet vozila Srbi vlasnici sedam vozila >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i precizira da je jedno vozilo preregistrovano u regionu Prištine, tri u regionu Kosovske Mitrovice, dva u regionu Prizrena i tri u regionu Gnjilana.

Vlada privremenih prištinskih institucija donela je 29. juna Odluku o preregistraciji automobila sa srpskim registarskim tablicama, a njena primena počela je 1. septembra.

Rok za preregistraciju je 31. oktobar.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Za mesec dana devet slučajeva preregistracije vozila na KiM

Izvor: RTS, 01.Okt.2022

U prvoj polovini dvomesečnog roka, devet vozila preregistrovano je sa srpskih tablica akronima gradova na KiM na lokalne, RKS tablice, saopšteno je iz MUP-a u Prištini. . "Do sada je registrovano devet vozila registarskih oznaka KM, GL, PZ, PR na registarske oznake RKS....

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.