Policija Kosova demantovala da je umešana u ranjavanje osobe na severu Kosova

Izvor: Beta, 11.Apr.2023, 10:56

Policija Kosova demantovala da je umešana u ranjavanje osobe na severu Kosova

Kosovska policija saopštila je danas da nije umešana ni u jedan slučaj razmene vatre ili upotrebe vatrenog oružja protiv bilo koje grupe ili osobe na severu Kosova.U saopštenju policije se navodi da su policajci nakon informacija o Srbinu koji je ranjen sinoć kod mosta na Bistrici na putu Leposavić - Kosovska Mitrovica, otišli na lice mesta, pa čak i u bolnicu u severnom delu Mitrovice.Tamo je potvrđeno da je na lečenju osoba za koju se sumnja da je zadobila povredu grudnog koša, ali za sada, kako je saopštila policija, još nisu poznate okolnosti i uzroci njegove povrede.Kosovska policija saopštila je da sprovodi intenzivnu istragu sa ciljem da se slučaj što pre rasvetli, i istakla da nije bila uključena ni u jedan slučaj razmene ili pucanja vatrenim oružjem protiv bilo koje određene grupe ili osobe."Ponavljamo da Kosovska policija nije bila uključena ni u jedan slučaj razmene ili pucanja vatrenog oružja, ni na jednoj lokaciji na severu Kosova", navedeno je u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Četiri policajca suspendovana zbog sumnje da su umešani u incident na severu Kosova

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 11.Apr.2023

Kosovska policija je suspendovala četiri policajca koja su navodno bila umešana u incident 10. aprila na severu, kada je povređen pripadnik srpske zajednice. Policija je u utorak negirala umešanost u ovaj slučaj. "Protiv policajca su preduzete mere suspenzije, pošto nije prijavio slučaj i umešanost...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Kosovska policija: Sumnja da je pripadnik KP učestvovao u pucnjavi u Leposaviću ipak postoji

Izvor: Danas, 11.Apr.2023

Kosovska policija (KP) saopštila je danas da po poslednjim informacijama ipak postoji sumnja da je policijski službenik učestvovao u sinoćnjoj pucnjavi na Bistričkom mostu, u Leposaviću na Severu Kosova, kada je ranjen građanin srpske nacionalnosti M. J. u predelu grudnog koša.

Nastavak na Danas...

Hovenier: SAD zabrinut zbog incidenta u Zvečanu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 11.Apr.2023

Sjedinjene Države izrazile su zabrinutost zbog incidenta koji se dogodio 10. aprila na sjeveru Kosova u kojem je, kako se sumnja, ozlijeđen jedan pripadnik srpske zajednice. Kosovska policija priopćila je 11. aprila da je suspendirala četiri policijska dužnosnika za koje se sumnja da su bili umiješani...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.