Kosovo kaže da su policajci oteti, Srbija da su uhapšeni

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 14.Jun.2023, 15:10

Kosovo kaže da su policajci oteti, Srbija da su uhapšeni

Policija Kosova izvijestila je u srijedu da su tri njena granična službenika navodno kidnapovale snage Srbije na graničnoj liniji na sjeveru Kosova. Zvaničnici u Beogradu, pak, tvrde da su uhapšeni bili duboko na teritoriji Srbije. Kosovska policija je navela da su službenici oteti tokom patrole u mjestu Tresava - Bare, opština Leposavić, na graničnoj liniji na sjeveru Kosova. Osudila je, kako je istakla, "klasičnu otmicu trojice kosovskih policajaca od strane srpskih...
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Policija Kosova: Srpske snage kidnapovale trojicu naših pripadnika

Izvor: Radio 021, 14.Jun.2023

Kosovska policija saopštila je da su trojicu njihovih graničnih službenika kidnapovale srpske snage tokom patrole u mestu Tresava - Bare, u opštini Leposavić, na graničnoj liniji sa Srbijom.

Nastavak na Radio 021...

Na konferenciji portparola policije Kosova prikazano mesto sa koga su policajci navodno kidnapovani (VIDEO)

Izvor: Danas, 14.Jun.2023

Portparol policije Kosova Baki Kelani ocenio je da se danas dogodila "klasična otmica tri kosovska policajca od srpskih snaga, duboko na teritoriji Kosova, u pograničnom pojasu" i da takve akcije koriste srpske snage da zaštite kriminalce koje traži Kosovska policija.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.