Pokušaj ubistva u Gračanici

Izvor: B92, 01.Jun.2019, 14:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pokušaj ubistva u Gračanici

Srbin osumnjičen za pokušaj ubistva uhapšen je u četvrtak u Gračanici, dok je u Severnoj Mitrovici u toku jučerašnjeg dana zabeležen jedan slučaj pretnje.

U Gračanici je 30. maja nešto posle 21 čas uhapšen muškarac srpske nacionalnosti koji se sumnjiči da je traktorom udario drugog Srbina koji se nalazio pored puta, navodi se u dvadesetčetvoročasovnom izveštaju Kosovske policije.

Policija je slučaj klasifikovala kao pokušaj ubistva, a osumnjičenom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je određeno zadržavanje od 48 sati.

Pored toga, u Severnoj Mitrovici, jedna Bošnjakinja prijavila je policiji da joj je komšija uputio pretnje.

U izveštaju se navodi da su joj pretnje upućene „zbog jednog električnog kabla“, međutim, drugi detalji ovog slučaja nisu precizirani.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.