Pokret Samoopredeljenje i Demokratski savez Kosova bez dogovora

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 14.Dec.2019, 15:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pokret Samoopredeljenje i Demokratski savez Kosova bez dogovora

Trosatni razgovori Pokreta Samoopredeljenje(PS) i Demokratskog saveza Kosova (DSK) okončani su bez dogovora. "Sve što mogu da kažem jeste da večeras nema dogovora, narednih dana ćemo videti kako dalje", kazao je Glauk Konjufca iz Samoopredeljenja. Avdullah Hoti iz DSK je rekao da će se razgovori nastaviti. U subotu pre podne predsedništva obe partije održale su odvojene sastanke. Lideri partija, Albin Kurti i Isa Mustafa sastali su se i u petak uveče u prostorijama...
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Kurti i Mustafa se ponovo sastali zbog formiranja vlade

Izvor: Nezavisne Novine, 15.Dec.2019, 01:12

Lideri Samoopredeljenja i Demokratskog saveza Srbije (DSK) Aljbin Kurti i Isa Mustafa ponovo su se danas sastali u kosovskom parlamentu kako bi nastavili razgovore o formiranju nove vlade i došli do konačnog sporazuma.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.