Poklonite knjige i slikovnice deci sa Kosova

Izvor: JužneVesti.com, 22.Apr.2015, 14:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poklonite knjige i slikovnice deci sa Kosova

Nišlije koje žele da deci sa Kosova poklone knjige i slikovnice, moći će to da učine od 23. do 26. aprila na različitim lokacijama, ali i da dobiju popust na članarinu u Narodnoj biblioteci povodom Svetskog dana knjige.

Kako kažu iz ove biblioteke, u četvrtak 23. aprila knjige će se prikupljati od 12 do 15 sati kod spomenika Stevanu Sremcu preko puta Kalče, a za taj dan je, dodaju, pripremljena posebna pogodnost za sugrađane.

Pošto 23. aprila >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << proslavljamo Svetski da knjige i autorskih prava, svi koji žele da se po prvi put učlane u našu biblioteku, kao i oni kojima članarina ističe do kraja aprila, moći će tog dana da se učlane po upola nižoj ceni - kažu iz biblioteke.

U petak 24. aprila zainteresovani sugrađani moći će da poklanjaju knjige u porti Crkve Svetog Pantelejmona od 12 do 19 sati. Osim toga, od 17 sati će biti organizovana i radionica Verskog dobrovoljnog starateljstva pri crkvi, gde će deca “slikom i rečju uputiti pozdrave svojim vršnjacima sa Kosova”.

Poslednjeg dana ove manifestacije, u subotu 25. aprila, kažu u biblioteci, knjige i slikovnice će se prikupljati od 12 do 15 sati u Parku Svetog Save gde će okupljeni moći da vide i muzičko-scenski program.

Ove događaje je, zajedno sa bibliotekom, organizovalo i Udruženje za očuvanje tradicije i unapređenje kulturne baštine “Niška loza”.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.