Podignut nivo bezbednosti na tzv. Kosovu

Izvor: B92, 15.Jun.2023, 10:23

Podignut nivo bezbednosti na tzv. Kosovu

Premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti izjavio je danas da su podignute mere bezbednosti.

On je rekao da je na sednici prištinskog Saveta bezbednosti razgovarano o opštoj bezbednosnoj situaciji u zemlјi, pre svega u četiri opštine na severu KiM i duž administrativnog prelaza.

On je kazao da su bezbednosne službe podigle nivo bezbednosti, da su pojačane kontrole duž administrativnog prelaza, kao i da je ograničen promet i povećana kontrola >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vozila koja ulaze iz Srbije, prenosi Reporteri.

"Ono što je čudno je ćutanje i tolerancija međunarodnih faktora prema delovanju Srbije, koja stalno traži izgovore za destabilizaciju i eskalaciju", rekao je Kurti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kurti: Srbija traži izgovore za destabilizaciju

Izvor: Nezavisne Novine, 15.Jun.2023

Premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti izjavio je danas da je na sjednici prištinskog Savjeta bezbjednosti razgovarano o opštoj bezbjednosnoj situaciji u zemlјi, prije svega u četiri opštine na sjeveru KiM i duž administrativnog prelaza.

Nastavak na Nezavisne Novine...

"VREME JE DA KBS KRENE" Kurtijev poltron i srbomrzac preti slanjem vojske na sever KiM!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jun.2023

O pitanju slanja tzv. kosovske vojske na sever Kosova, Aljbin Kurti je takođe govorio danas nakon održavanja sednice Saveta bezbednosti...Član Pokreta Samoopredeljenja i politički savetnik ministra zdravlja lažne države Arbena Vitije, Ezgon Azemi izjavio je da je "vreme da se KBS pošalje na sever"...-...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.