Podgoričanin poznavao Ivanovića, pokrenuta istraga

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Sep.2018, 21:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Podgoričanin poznavao Ivanovića, pokrenuta istraga

Kosovski istražitelji ispituju da li je crnogorski državljanin Mario Milošević na bilo koji način povezan sa ubistvom Olivera Ivanovića, javljaju crnogorske "Vijesti".

Kako prenosi list, prištinski "Koha ditore" naveo je, pozivajući se na svoje izvore, da je specijalno tužilaštvo sa Miloševićem obavilo razgovor pre dva dana, tokom kojeg je on priznao da je poznavao Ivanovića.

"Milošević je izjavio da su njegov otac i Ivanović bili karate treneri i da ga >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je lično poznavao, jer je provodio neko vreme u njihovoj porodici".

Međutim, kako prenose "Vijesti", Milošević je istražiteljima tvrdio, da nema nikakve veze sa Ivanovićevim ubistvom ili bilo kakva saznanjima o tom zločinu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

POKRENUTA ISTRAGA: Ispituje se da li je Mario Milošević povezan sa ubistvom Olivera Ivanovića

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Sep.2018

Milošević negira da je imao veze sa ubistvom..Istražitelji na Kosovu ispituju da li je crnogorski državljanin Mario Milošević na bilo koji način povezan sa ubistvom Olivera Ivanovića, javljaju crnogorske "Vijesti"...Pročitajte i:..Kako prenosi list, prištinski "Koha ditore" naveo je, pozivajući...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.