Počela sednica o briselskom dijalogu

Izvor: Blic, 19.Mar.2013, 12:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počela sednica o briselskom dijalogu

U Kosovskoj Mitrovici počela je zajednička sednica četiri opštine sa severa Kosova, na kojoj se raspravlja o briselskom dijalogu o Kosovu.

Predsednik opštine Zvečan Dragiša Milović istakao je na početku sednice da Srbi sa severa pokrajine žele da ostanu deo Srbije sa institucijama Republike Srbije i da je svaki pokušaj pravljenja institucija koje bi bile u ustavnom okviru Kosova za građane neprihvatljiv.

Sednici prisustvuje 87 od ukupno 119 odbornika cetiri >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << opštine sa severa Kosova, a prisutni su i načelnik kosovsko-mitrovičkog Okruga Radenko Nedeljković i predstavnik Vladine Kancelarije za Kosovo i Metohiju Zlata Radovanović.

Na kraju sednice trebalo bi da budu usvojeni zaključci koji će, kako je najavljeno, biti upućeni zvaničnom Beogradu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.