Petković za Vaskrs na Kosovu i Metohiji, noćas u Visokim Dečanima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Apr.2023, 14:35

Petković za Vaskrs na Kosovu i Metohiji, noćas u Visokim Dečanima

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković, povodom najvećeg hrišćanskog praznika Vaskrsa, boraviće večeras i sutra na Kosovu i Metohiji.

Petković će noćas, u manastiru Visoki Dečani, prisustvovati ponoćnoj Vaskršnjoj Liturgiji, saopštila je Kancelarija za Kosovo i Metohiju.

Sutra u 11 sati, u manastiru Draganac, kod Gnjilana, direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju učestvovaće u proslavi Vaskrsa sa decom i bratstvom manastira, navedeno je u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZA VASKRS U SVETOJ SRPSKOJ ZEMLJI: Petković će boraviti na Kosovu i Metohiji, a noćas u Visokim Dečanima

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Apr.2023

Direktor Kancelarije za KiM prisustvovaće ponoćnoj liturgiji...Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković, povodom najvećeg hrišćanskog praznika Vaskrsa, boraviće večeras i sutra na Kosovu i Metohiji...Petković će noćas, u manastiru Visoki Dečani, prisustvovati ponoćnoj Vaskršnjoj...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Petković za Vaskrs na Kosovu i Metohiji, noćas u Visokim Dečanima

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 16.Apr.2023, 09:08

SRBIJA – Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković, povodom najvećeg hrišćanskog praznika Vaskrsa, boraviće večeras i sutra na Kosovu i Metohiji. Petković će noćas, u manastiru Visoki Dečani, prisustvovati ponoćnoj Vaskršnjoj Liturgiji, saopštila je Kancelarija za Kosovo...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.