Petković sa predstavnicima ambasade SAD: Potrebno nam je hitno rešenje aktuelne krize na KiM

Izvor: B92, 29.Feb.2024, 18:53

Petković sa predstavnicima ambasade SAD: Potrebno nam je hitno rešenje aktuelne krize na KiM

Petar Petković saopštio je da se sastao sa predstavnicima ambasade SAD kako bi razgovarali o situaciji na Kosovu i Metohiji.

"Nakon završenih razgovora u Briselu, danas smo se u centrali Banke Poštanska štedionica u Beogradu sastali sa predstavnicima ambasade SAD sa kojima smo razgovarali o teškom položaju srpskog naroda na Kosovu i Metohiji i svim posledicama jednostrane odluke Aljbina Kurtija da zabrani dinarski platni promet na KiM," rekao je on.

"Zajedno sa >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << predsednikom IO Banke Poštanska štedionica, gospodinom Bojanom Kekićem i njegovim timom posebno smo istakli neophodnost hitnog rešenja aktuelne krize koje podrazumeva nastavak punog funkcionisanja Banke Poštanska štedionica na prostoru Kosova i Metohije.

Poštanska štedionica je žila kucavica opstanka našeg naroda na Kosovu i Metohiji i od presudne je važnosti da nastavi da funkcioniše na prostoru pokrajine i našem narodu isplaćuje sve prinadležnosti."

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.