Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Jul.2023, 15:12

Petković sa Bocan-Harčenkom o situaciji na Kosovu i Metohiji

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković rekao je danas u razgovoru sa ambasadorom Rusije u Beogradu Aleksandrom Bocan-Harčenkom da je sve što se dešava u pokrajini direktna posledica niza jednostranih poteza i pritisaka i odluke Prištine da postavi svoje nelegalne i nelegitimne gradonačelnike, zajedno sa specijalnom policijom u srpske opštine na severu KiM.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Petković razgovarao sa Bocan-Harčenkom: Kriza na Kosovu odgovara jedino Prištini

Izvor: Danas, 11.Jul.2023

Direktor Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju Petar Petković poručio je danas, u razgovoru sa ruskim ambasadorom Aleksandrom Bocan-Harčenkom, da je sve što se događa na Kosovu direktna posledica niza jednostranih poteza i pritisaka i odluke Prištine da postavi svoje nelegalne i nelegitimne...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.