Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Sep.2023, 14:04

Petković sa Aksojem: Kurti pokazao da ne želi ni razgvor ni dogovor

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković razgovarao je danas sa ambasadorom Turske u Srbiji Hamijem Aksojem, koga je upoznao sa tokom dijaloga Beograda i Prištine, sa posebnim osvrtom na razgovore održane 14. septembra u Briselu navodeći da je premijer privremenih prištinskih institucija pokazao da ne želi ni razgovor ni dogovor.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Petković: Kurti pokazao da ne želi ni razgvor ni dogovor

Izvor: B92, 19.Sep.2023

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković razgovarao je sa ambasadorom Turske u Srbiji Hamijem Aksojem, o dijalogu Beograda i Prištine...Petković je izrazio zbog situacije na terenu, jer, kako je ukazao, svakodnevne, brutalne pretnje Aljbina Kurtija srpskom narodu i Srpskoj listi nagoveštavaju...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.