Izvor: Danas, 03.Feb.2023, 23:38

Petković posle sednice o Kosovu: Bezidejna i neodgovorna politika opozicije prema najvažnijem nacionalnom pitanju

Poslednja dva dana mogli smo da vidimo razliku između odgovorne državotvorne politike prema Kosovu i Metohiji, koju je predstavljao predsednik Aleksandar Vučić, i cirkusantske, bezidejne i neodgovorne politike opozicije prema najvažnijem nacionalnom pitanju, koja je dobila lekciju iz patriotizma koju će dugo pamtiti, izjavio je Petar Petković.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Petković: Vučić o Kosovu i Metohiji hrabro, odgovorno i pristojno, opozicija bezidejna

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Feb.2023

U poslednja dva dana mogli smo da vidimo razliku između odgovorne državotvorne politike prema Kosovu i Metohiji koju je predstavljao predsednik Aleksandar Vučić i s druge strane cirkusantske, bezidejne i neodgovorne politike opozicije prema najvažnijem nacionalnom pitanju, koja je u toku ova dva...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.