Izvor: Blic, 09.Avg.2023, 18:08

Petković o ukidanju MTS-a na KiM: Beograd neće tolerisati nasilje i samovolju Prištine

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković poručio je da Beograd neće tolerisati nasilje i samovolju Prištine u napadu na prava kompanije MTS doo na Kosovu i Metohiji, ćerke firme Telekoma. Petković je reagovao na odluku Ministarstva industrije, privrede i trgovine Kosova koje je poništilo sertifikate o registraciji i poslovanju 15 privrednih društava na KiM, među kojima je kompanija "MTS", uz obrazloženje da je reč o "dokumentima suprotnim ustavnim principima".

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Petković: Beograd neće tolerisati samovolju Prištine u napadu na prava MTS d.o.o

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Avg.2023

Beograd neće tolerisati nasilje i samovolju Prištine u napadu na prava kompanije MTS d.o.o, ćerke firme Telekoma, na Kosovu i Metohiji jer ovde nije reč samo o povredi neprikosnovenih prava jedne kompanije na neometano poslovanje, već pre svega o napadu na prava srpskog naroda, poručio je danas...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.