Izvor: NoviMagazin.rs, 06.Jul.2023, 17:49

Petković: Vozilo kosovske policije 500 metara ušlo na teritoriju centralne Srbije

Direktor Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju Petar Petković izjavio je danas da je vozilo kosovske policije, u poteri za belim kombijem bujanovačkih tablica, 500 metara od administrativne linije ušlo na teritoriju centralne Srbije.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ISPLIVAO SNIMAK KOJI SVE DOKAZUJE! Petković: Pripadnici tzv. kosovske policije ponovo ušli na teritoriju centralne Srbije (VIDEO)

Izvor: Pančevac-online.com, 06.Jul.2023

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Vlade Srbije Petar Petković izjavio je danas da je tzv. kosovska policija ponovo ušla na teritoriju centralne Srbije i to 500 metara od administrativne linije. „Oni nemaju šta tu da traže, a ušli su sa svojim vozilom do zuba naoružani“, naveo je Petković....

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.