Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Jun.2023, 08:42

Petković:Vidovdanska deklaracija je izraz odlučnosti srpskog naroda da ostane KiM

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković čestitao je Srbima na Kosovu i Metohiji današnji praznik Vidovdan i rekao da je Vidovdanska deklaracija koja je juče pročitana u Gračanici i severnom delu Kosovske Mitrovice izraz jasne odlučnosti srpskog naroda na KiM da opstane i ostane u svojoj zemlji, živi u miru i tamo gradi svoju u budućnost.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Petković: Zapad više nego ikad ujedinjen u osudi Kurtijevih poteza

Izvor: NoviMagazin.rs, 28.Jun.2023

Direktor Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju Petar Petković izjavio je danas da mu se čini da je Zapad više nego ikad ujedinjen u osudi jednostranih i nasilnih poteza premijera Kosova Aljbina Kurtija, ali da je neophodno videti konkretne mere na delu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Petković: Srbi u teškoj situaciji proslavljaju Vidovdan

Izvor: B92, 28.Jun.2023

Direktor Kancelarije za KiM Petar Petković rekao je danas da "Vidovdanska deklaracija" predstavlja svedočanstvo stradanja Srba na Kosovu.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.