Petković: U jeku humanitarne katastrofe Priština blokira srpske sanitete

Izvor: B92, 13.Okt.2023, 17:30

Petković: U jeku humanitarne katastrofe Priština blokira srpske sanitete

Direktor Kancelarije za KiM Petar Petković oglasio se na platformi X , navodeći da u jeku humanitarne katastrofe, Priština blokira srpske sanitete.

"U jeku humanitarne katastrofe koju je svojim zabranama i iracionalnim odlukama izazvao Alјbin Kurti, Priština sada blokira srpske sanitete i obračunava se sa gazama i zavojima i ugrožava život pacijentima! Da li je to ta Kurtijeva deeskalacija?", napisao je Petković na platformi X (nekadašnji Tviter).

Prethodno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je direktor KBC Kosovska Mitrovica Zlatan Elek za Tanjug potvrdio da su pripadnici tzv. kosovske policije zaustavili danas na punktu na Bistričkom mostu sanitetsko vozilo te zdravstvene ustanove koje je prevozilo sanitetski materijal iz doma zdravlja u Leposaviću ka KBC Kosovska Mitrovica, i uputili ga na terminal u južnom delu Kosovske Mitrovice.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Petković sa Mingom: Situacija na KiM više nego ozbiljna

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Okt.2023

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković upozorio je danas, na sastanku sa ambasadorom Kine Li Mingom, da je situacija na KiM više nego ozbiljna i da je neophodno da što pre dođe do deeskalacije tako što će se, kako je rekao, pripadnici tzv. kosovske policije povući sa severa,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

U jeku humanitarne katastrofe Priština sada blokira srpske sanitete! Da li je to Kurtijeva deeskalacija?

Izvor: 24sedam.rs, 13.Okt.2023

Prethodno je direktor KBC Kosovska Mitrovica Zlatan Elek za Tanjug potvrdio da su pripadnici tzv. kosovske policije zaustavili danas na punktu na Bistričkom mostu sanitetsko vozilo te zdravstvene ustanove

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.