Petković: Trajković i Rašić duguju izvinjenje narodu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Feb.2021, 17:39

Petković: Trajković i Rašić duguju izvinjenje narodu

Rada Trajković i Nenad Rašić srpskom narodu duguju izvinjenje jer su u dosluhu sa Albinom Kurtijem unapred zakazanu školsku tuču želeli da predstave kao politički linč i progon neistomišljenika, navodi se u izjavi direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petra Petkovića.

Petković ocenjuje da je reč o pokušaju da se optuže država Srbija, Srpska lista i predsednik Aleksandar Vučić.

"Da budem sasvim jasan. Napad na Nikolu Rašića zaslužuje svaku >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << osudu i adekvatnu sankciju, a u anale političkog beščašća ućiće ovaj pokušaj zloupotrebe dece u političke svrhe koja na kraju jedina ispaštaju", izjavio je Petković.

Kaže da će Rada Trajković, Rašić i Kurti nastaviti da produkuju lažne vesti i afere dok je sedmoro dece u jednomesečnom pritvoru nakon njihove političke manipulacije, a učenik Ilija Marković u bolnici sa teškim povredama.

"Gde su danas Dragan Đilas, Marinika Tepić, Vuk Jeremić, Mlađan Đorđević koji su bili najglasniji prethodnih dana kada je za jednu školsku tuču u Gračanici trebalo optužiti Vučića i Srbiju. Gde su da kažu da su pogrešili", zapitao se Petković.

Dodao je da opozicija u Beogradu produkuje lažne vesti, a da na istinu odgovara lažnim aferama.

"Ono što je slučaj u Gračanici ogolio do krajnosti jeste i činjenica da srpskoj opoziciji u centru Beograda ne smetaju ni Aljbin Kurti ni njegov projekat Velike Albanije samo kada treba napasti rođenu državu i njenog predsednika", zaključuje Petković.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.