Izvor: Nezavisne Novine, 30.Mar.2023, 15:34

Petković: Priština opet hoće da prevari Brisel

BEOGRAD - Direktor Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju Petar Petković izjavio je danas da Priština nema namjeru da ikad dozvoli formiranje zajednice srpskih opština /ZSO/, da se zaklanja iza takozvanog Ustavnog suda, kao i da je jasna taktika da opet prevari Brisel.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Petković: Kurti ne može da zabrani posetu Vučića KiM, on se tu ništa ne pita

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Mar.2023, 10:14

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković saopštio je danas da premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti ne može da zabrani posetu predsednika Srbije Aleksandra Vučić KiM pošto dogovorenim Sporazumom o zvaničnim posetama Priština može samo da primi k znanju posetu...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.