Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Sep.2023, 22:05

Petković: Priština jučerašnji događaj iskoristila kao povod za teror na severu KiM

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković poručio je da je Priština jučerašnji događaj iskoristila kao povod za "najogoljeniji teror na severu KiM gde Kurtijevi specijalci tokom čitavog dana maltretiraju srpske civile" i uputio saučešće porodicama ubijenih Srba i poginulog albanskog policajca.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Petković: "Kurtijeve specijalne jedinice grohotom se smejale nad upucanim Srbima"

Izvor: B92, 25.Sep.2023

Direktor Kancelarije za KiM Petar Petković poručio je da je Priština jučerašnji događaj iskoristila kao povod za "najogoljeniji teror na severu KiM"...Kako je dodao, tamo Kurtijevi specijalci tokom čitavog dana maltretiraju srpske civile..."Ako su Kfor i Euleks u proteklih godinu dana bili pasivni...

Nastavak na B92...

Petković: Nezapamćen teror nad Srbima na severu KiM

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Sep.2023

BEOGRAD - Direktor Kancelarije za Kosovu i Metohiju Petar Petković rekao je da Srbi na sjeveru Kosova prolaze kroz nezapamćeni teror, da u srpske kuće od sinoć ulaze specijalci Rosu i prebijaju civile, kao i da su privedeni vozač i tehničar srpskog saniteta, te uhapšene tri osobe u Rajskoj ..

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.