Petković Osmanijevoj: U Prištini znaju samo za jezik mržnje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Maj.2022, 17:48

Petković Osmanijevoj: U Prištini znaju samo za jezik mržnje

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković poručio je danas predsednici tzv. Kosova Vjosi Osmani, povodom njenih izjava o "Otvorenom Balkanu", da ne čudi što je Priština protiv koncepta "Otvoreni Balkan" jer "tamo znaju samo za jezik mržnje".

"Vjosa Osmani ne propušta priliku da napadne Aleksandra Vučića zbog njegovog zalaganja za mir i regionalnu saradnju. To su u Prištini nepoznate reči, tamo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << znaju samo za jezik mržnje. Zato i ne čudi što su protiv koncepta 'Otvoreni Balkan' ", naveo je Petković na Tviteru.

Petković je poručio Osmanijevoj da "malo bolje pogleda biografije političara iz Prištine kojima se u Hagu sudi za najstrašnije zločine, jer predsednik Aleksandar Vučić može da joj drži lekcije kako se čuva mir".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

"U Prištini znaju samo za jezik mržnje"

Izvor: B92, 30.Maj.2022

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković poručio je danas predsednici tzv. Kosova Vjosi Osmani, da u Prištini "znaju samo za jezik mržnje"...Petković je poručio Vjosi Osmani, povodom njenih izjava o "Otvorenom Balkanu", da ne čudi što je Priština protiv koncepta "Otvoreni Balkan"...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.