Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Jul.2023, 14:24

Petković: Okončanjem političkog progona nad Todosijevićem pobedila pravda

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković saopštio je danas da je formalnim sudskim okončanjem političkog progona predsednika Privremenog organa opštine Zvečan Ivana Todosijevića pravda pobedila i da će "jedan od najuglednijih i najčasnijih" Srba sa severa KiM i njegova porodica konačno moći da odahnu nakon izloženosti torturi privremenih organa samouprave u Prištini.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Petković o oslobađanju Todosijevića: Pravda pobedila

Izvor: NoviMagazin.rs, 12.Jul.2023

Direktor Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju Petar Petković ocenio je danas da je pravda pobedila formalnim sudskim okončanjem postupka protiv bivšeg predsednika opštine Zvečan Ivana Todosijevića, koji je oslobođen optužbi zbog izjava o slučaju Račak.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.