Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Jun.2023, 22:51

Petković: Međunarodna zajednica ne reaguje, zar rane srpske dece ne bole?

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković istakao je danas da niko iz međunarodne zajednice nije reagovao na to što je kosovska policija pre 24 sata brutalno pretukla dvoje srpske dece kod Zvečana i upitao njihove predstavnike da li to znači da rane srpske dece ne bole.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"ZAR NJIHOVE RANE NE BOLE?" Petković: Međunarodna zajednica ne reaguje na prebijanje dvoje dece kod Zvečana

Izvor: Blic, 18.Jun.2023

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković naveo je da niko iz međunarodne zajednice nije reagovao na prebijanje dvoje dece od strane specijalaca Kosovske policije kod Zvečana, i upitao njihove predstavnike zar rane pretučene dece ne bole.

Nastavak na Blic...

Petković: Jedini kriminalci su Svečlja i Kurti

Izvor: B92, 19.Jun.2023, 21:38

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković ponovio je danas da su Srbi koji su proteklih dana uhapšeni u južnoj srpskoj pokrajini nevini,..On je istakao da su jedini kriminalci premijer i ministar unutrašnjih poslova privremenih prištinskih institucija, Aljbin Kurti i Dželjalj Svečlja..."Jedini...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.