Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Maj.2023, 17:40

Petković: Kurtijev teror nad Srbima posledica je nečinjenja međunarodne zajednice

Brutalni teror i ogoljeno nasilje Aljbina Kurtija koje je juče u Zvečanu, Zubinom Potoku i Leposaviću doživeo srpski narod na severu Kosova i Metohije direktna je posledica nečinjenja i licemerja međunarodne zajednice koja je samo tokom jučerašnjeg dana dala više uveravanja da takav scenario neće dozvoliti, izjavio je direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Petković: Teror nad Srbima na severu Kosova je posledica nečinjenja međunarodne zajednice

Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Maj.2023

Direktor Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju Petar Petković izjavio je danas da je "brutalni teror i ogoljeno nasilje Aljbina Кurtija koje je juče u Zvečanu, Zubinom Potoku i Leposaviću doživeo srpski narod" direktna posledica "nečinjenja i licemerja međunarodne zajednice".

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.